Sponsorer

Åtvidabergs Sparbank

Åtvidabergs Sparbank

Som en lokal sparbank sponsrar Åtvidabergs Sparbank med kunnig rådgivning i finansiella frågor och hjälper givetvis till med de finansiella tjänster som behövs för en elitsatsning mot Tokyo 2020.

Fyskliniken

Inte bara ridning och god hästhållning. Det krävs också stora mängder styrketräning, uthållighet och balans för ryttaren för att klara prestationer i yttersta världsklass. Speciellt balans, att få med hela kroppen och att kompensera för svagheter på ett klokt sätt är viktigt i parasport. Det tränar vi på FYSKLINIKEN där det finns specialutrustning som ger effektiv intensivträning som inte tar lång tid men ger väldigt mycket. Passar för hästmänniskor som behöver lägga den största delen av tiden med hästen.

Fyskliniken
Stall Smedby Sadelutprovning

Stall Smedby sadelutprovning

U-C Säker häst

”Ulla-Carin Carlsson-Lindkvist och har nästan 30 års erfarenhet som ridande polis i Stockholm, varav 22 år tillsammans med min tjänstehäst UTTER som från början ansågs vara tjurig och lat men som skulle visa sig bli Sveriges bästa polishäst. Jag har haft ansvaret för den polisiära utbildningen av stockholmspolisens hästar samt utbildat brandmän i hästhantering. Jag är numera pensionerad från polisen men håller sedan många år SäkerHäst- kurser och föredrag runt om i landet. Träningarna utgår ifrån hur jag tränade Utter och från mina erfarenheter av hundratals olika hästar, både i och utom tjänsten. Jag åker runt i hela landet och håller träningar på ridskolor, tävlingsstall och mindre privatstallar. Bland mina elever finns allt från nybörjare till elit i de olika disciplinerna. ”

Säker häst träning
Winell & Jern Arkitektur AB

Winell & Jern Arkitektur

Winell & Jern Arkitektur AB startades 2011 av arkitekten Bengt Winell och byggnadsingenjören Tobias Jern. Idén var att driva en byrå de själva ville jobba på och som kunderna verkligen ville samarbeta med. Visionen blev verklighet och här står vi idag.

Winell & Jern ligger i framkant såväl kreativt som tekniskt samtidigt som vi har en jordnära och ödmjuk inställning till både uppdragsgivare och anställda. Byrån präglas av ett driv och en tydlig framåtanda.
Vi arbetar med många fina kunder i projekt med allt från småhus och flerbostadshus till industribyggnader och kommersiella lokaler. Kunderna får hjälp från planläggning och första skiss till kompletta bygghandlingar.

Industri-Matematik International

Industri-Matematik International (IMI) är ett internationellt mjukvaruföretag med kontor i Hässleholm och Linköping och kunder i 18 länder. IMI samarbetar med kunder för att designa och integrera banbrytande logistiklösningar, vilket gör det möjligt för marknadsledande företag att uppnå sina leveranslöften varje gång.

Industri-Matematik International
Unik Resurs

Unik Resurs

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Unik har nätverk, förmåga och engagemang att hitta och utveckla lösningar, konsulter och kandidater. Vi har erfarenheten och modet att bedöma personlig potential och kunskapen att ställa den mot vad kunden eller kandidaten behöver. När vi presenterar till kund och kandidat tar vi ansvar, har integritet och kommunicerar tydligt. Vi har varumärket, en stark värdegrund och ett arbetssätt som gör att vi attraherar och behåller våra konsulter och kunder.

FÖLJ KATJAS SATSNING PÅ SOCIALA MEDIER